2012. november 27., kedd

Sewen Blessed: Holtvágány - Jelenlegi ára: 400 Ft

KÖNYVKIÁRUSÍTÁS !!!
Eladó a képen látható
használt 
könyv sérülésmentes, kiváló állapotban tiszta dohányfüst-mentes lakásból.
 
Cím:
 Sewen Blessed: Holtvágány
Oldalszám: 176
Kötés:  puha papírkötés
Átvétel:
Személyesen Debrecenben
Postai úton előre utalás után
Utánvéttel
Tartalom:
"A professzor rászolgált a hírnévre: tényleg egy mai Mengele doktor. Miután kiviharzott a műtőből, egy ragtapaszcsík került a számra. A műtősegéd jó alaposan rámsimította, nehogy bárki is meghallja halálsikolyomat. Amikor ezzel végzett, leült egy székre, a mellé az asztal mellé, ahol a szikék és egyéb - számomra ismeretlen rendeltetésű - orvosi eszközök sorakoztak. "
Egy csinos magyar lány, aki mellesleg történelem tanárnő, egy osztrák levéltárban rábukkan a "Gyöngyhalász"-akció fedőnevű titkos német katonai műveletre a II. Világháború végéről. Dóra nyomozni kezd a saját felelősségére - s bár jó úton halad, hogy megtalálja a nácik elrejtett aranyát -, a felszínt kaparászva egyre kellemetlenebb eseményekbe sodorja kíváncsi természete. A dolgok kicsúsznak a kezéből, és egyszerre azon kapja magát, hogy nyakig benne van egy piszkos nemzetközi ügyben. Vadászik rá a láthatatlan ellenség, "szövetségesei" pedig sorra hullanak ki a sorból.
Mielőtt leütöd a terméket, a félreértések elkerülése végett kérlek kérdezd meg, hogy megvan-e még, mert máshol is hirdetem.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2012-12-15 15:18
. Sewen Blessed: Holtvágány - Jelenlegi ára: 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése